30 oktober 2015

Transfer Teneriffa flygplats

Transfer från Teneriffas södra flygplats, här hittar ni tips!

Jag rekommenderar att boka en delad Hoppa transfer. Det är det smidigaste och mest kostnadseffektiva alternativet. Då blir ni körda till ert hotell och slipper leta som ni får om ni tar buss. 

Buss Teneriffa flygplats
Linje 343 - går mellan Puerto de la cruz och Los Cristianos. Den binder även samman den södra och norra flygplatsen på bara 50 minuter. Bussen går enligt följande Puerto de la cruz-El Risco-Tucan-La Paz-Norra flygplatsen-Södra flygplatsen-Los Cristianos.

Första bussen från Puerto de la Cruz går klockan 06.20 och första bussen från Los Cristianos går klockan 08.25.

Linje 111 - Santa Cruz-Södra flygplatsen-Los Cristianos-Costa Adeje. Första bussen från Teneriffas södra flygplats till Costa Adeje går klockan 06.20. Från flygplatsen till Santa Cruz går första bussen klockan 06.30.

Linje 450 - Går mellan San Isidro och Costa Adeje med stop bland annat på flygplatsen och Los Cristianos.

Taxi Teneriffa flygplats
Taxi finns utanför ankomsthallen på våning 0. Taxi till till exempel Los Cristianos kostar cirka 65 Euro.

Transfer Teneriffa flygplats
Man kan köpa plats i en delad transfer. Det innebär att man blir körd till sitt hotell men transfern stannar på flera ställen. Det är mycket billigare än taxi, från Teneriffas södra flygplats till Los Cristiansos kostar det cirka 80 SEK per person. Hoppa transfer erbjuder denna tjänsten.

Hyrbil Teneriffa flygplats
Ett bra sätt att utforska Teneriffa är genom att hyra en bil. Där är en del firmor som har informationsdiskar på flygplatsen. Om man vill få bästa pris är det bra att boka i förväg.

För bästa pris kolla med Holiday Autos som söker bland alla världens stora hyrbilsföretag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar